Přidat odpověď
Huhu máš pravdu, já se nepovažuji za slabocha a dupnout si umím. Škola je toho důkazem. Samozřejmě mě to ale stejně mrzí, že k tomu manžel přistupuje takto, stejně jako když jej požádám, že mě kamarádka pozvala do kina, tak vždycky má něco on, co je důležitějšího. V tom se neperu, kino vem čert. Škola pro mě fakt důležitá je. V ostatních věcech jsem spíše už rezignovaná, mrzí mě a nebaví mě se rvát o věci, které mi přijdou samozřejmé.
To že děti hlídá on jsem psala od počátku, nejprve to odmítl, nakonec to dělá. A s tím že nepochválím, máš taky pravdu, přiznala jsem to již výše. Samozřejmě, celý ten můj elaborát je jednostranný a hodně emotivní, nedalo se obsáhnou vše z našeho soužití a vylila jsem si duši. Manžel není nějaký netvor, to bych si ho nebrala. Nechtěla jsem aby to tak vyznělo.
Komunikace, to je něco po čem toužím. Mám dojem že manžela v poslední době zajímá jen komunikace o sexu. Jinak na nic moc nereaguje.
A šlo i o postěžování si, především, ale musím říct že jsem zde získala díky diskusi i skutečné odhodlání a naději že třeba ještě něco změnit půjde. Ani jsem to moc nečekala.
Předchozí