| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zerat, když Ti dítě z emocí zvrací, tak to je děs. Kamarádka taky plácá a taky vychovává poměrně autoritativně. Holka poslouchá jako hodinky. Ale když se jí něco stane, tak přejde do takového zvláštního hysterického stavu (nezačne normálně řvát jako ostatní děti, ale začne tak zvláštně prodýchávat a nezvladatelně vzlykat, že se chce zvracet mě). Kamarádka si k ní stoupne a tvrdě řve, ať přestane, že jí to je stejně prd platné. Pak odchází s tím, že se malá sama uklidní. No jednou jsem u toho byla pět minut a na uklidnění to nevypadalo. Moje holky z toho byly vyděšené, tak když kamarádka odešla do kuchyně, tak jsem holku tiše začala uklidňovat, normálně se ke mně hned vrhla a objala mě. Do chvilinky byla klidná. Kamarádka přišla vyděšená, co se děje, že je ticho a když nás viděla, tak beze slova odešla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.