| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prvni 3 tydny bych rekla, podle mych zkusenosti. Ne ze by ta chut potom presla, ale zase ma clovek za sebou uz nejaky cas a je mu lito to porusit.
Ja vzdycky fungovala (i v jinych vecech) na terminy: napr. ja pouzivala Nicoret, ten se ma myslim pouzivat jen 3 mesice, jinak muze vzniknout (a opravdu vznika) zavislost na zvykackach. Tak jsem se preem pripravila jen na 3 mesice s Nicoret a pak jsem zacala pomalu davku snizovat. Slo to to, ze nejdhorsi je odvyknout si takove ty socialni zlozvyky - dam si cigaretu u kafe, s navstevou, pred spanim, u vina apod. To za tri mesice zjistis, ze se da resit i jinak (pozor na jidlo) ale pak snizovanim poctu zvykacek se postupne odboura i chut na nikotin.

Jinak musim rict, ze jsem prestavala taky nekolikrat, ale po otehotneni jsem prestala raz a raz, zustala doma (v praci se kourilo), kde mi cigarety nic nepripomainalo a slo to nejak samo i bez Nicorete. Jsem doma uz 4 roky, nekourim, ale presto dostanuli se do podobne situace (kaficko s kamaradkou z prace apod.) jako pred RD, tak mam chut. Ale uz je snadne ji ovladnout.
Horsi bude az se vratim do prace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.