Přidat odpověď
Prvni 3 tydny bych rekla, podle mych zkusenosti. Ne ze by ta chut potom presla, ale zase ma clovek za sebou uz nejaky cas a je mu lito to porusit.
Ja vzdycky fungovala (i v jinych vecech) na terminy: napr. ja pouzivala Nicoret, ten se ma myslim pouzivat jen 3 mesice, jinak muze vzniknout (a opravdu vznika) zavislost na zvykackach. Tak jsem se preem pripravila jen na 3 mesice s Nicoret a pak jsem zacala pomalu davku snizovat. Slo to to, ze nejdhorsi je odvyknout si takove ty socialni zlozvyky - dam si cigaretu u kafe, s navstevou, pred spanim, u vina apod. To za tri mesice zjistis, ze se da resit i jinak (pozor na jidlo) ale pak snizovanim poctu zvykacek se postupne odboura i chut na nikotin.
Jinak musim rict, ze jsem prestavala taky nekolikrat, ale po otehotneni jsem prestala raz a raz, zustala doma (v praci se kourilo), kde mi cigarety nic nepripomainalo a slo to nejak samo i bez Nicorete. Jsem doma uz 4 roky, nekourim, ale presto dostanuli se do podobne situace (kaficko s kamaradkou z prace apod.) jako pred RD, tak mam chut. Ale uz je snadne ji ovladnout.
Horsi bude az se vratim do prace.
Předchozí