| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tipuju, že dneska už zase kouříš...~;) Jinak tady je odkaz na knížku, co mi pomohla přestat kouřit. "http://www.kosmas.cz/detail.asp?eadd=ok&cislo=125123"
Já to tenkrát četla v AJ, u nás to ještě nevycházelo. Manžel tu knížku našel pod matrací na lodi, kde jsme pracovali~t~ On nekouřil, docela jsem se kvůli tomu hádali, zkoušela jsem párkrát přestat, ale bez úspěchu. Jinak prý kdo knížku dočte, ten opravdu přestane. Já jsem přestala. Ten autor sám kouřil asi 30 let 3 krabičky denně, měl velké zdravotní problémy, manželka se s ním chtěla kvůli kouření i rozvést. Zkoušel to několikrát a nikdy nevydržel. Až objevil tuhle "metodu". On neuznává žádné náplati, žvýkačky a jiné náhrady, ani pomalé přestávání, ani omezování...a vysvětluje proč.
Jinak co se týče "chutě", nejhorší je to prý první 3 týdny. To u mě ale bylo celkem vpohodě. Horší bylo, když jsem se pak účastnila nějaké párty, kde byl navíc alkohol zdarma (na lodi). Chuť na cigaretu jsem vydržela, ale alkohol do mě tekl proudem. Pamatuju si jen, že jsem pak v kabině běhala mezi postelí a záchodovou mísou a manžel mi držel vlasy nahoře~t~ Chuť jsem měla asi půl roku, občas se mi zdálo, že kouřím 2 cigarety najednou a pak jsem se spocená vzbudila, že jsem to "porušila". Jednou nebo 2x jsem si v prvním roce zapálila, ale už jsem pěkně kuckala. (předtím jsem kouřila asi dvacítku denně) Teď nekouřím 8 let a nic mi to už neříká. Jo, možná tak nostalgie. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.