| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

potřebuju se vykecat, zrovna nikdo nejni po ruce..~;)
Náš malý "likvidátor", jak ho zcela trefně přezdívá manžel je dosti živé dítko. Jsem tomu sice ráda, ale to co předvádí v poslední době je teda nad moje chápání a pomalu i síly. Popíšu vám včerejší nakupování sedací soupravy. Neprozřetelně jsem nebrala golfky, neb na nich odmítá sedět, vzteká se, vylézá i když je přikurtovaný a neustále volá "ťapíííí". Jen co jsme vlezli do obchodu s nábytkem začal horor. Lítal jako ztřeštěná myš sem a tam(fakt utíká, ne že chodí), tu chtěl lézt po skřínce, tu po stolku, támhle po sedačce, dekorační předměty mezi nábytkem bral rychlostí blesku, veškeré stojací lampičky byli jeho ~a~ vzala jsem ho za ruku, nechtěl, jak jinak, je přece děsně samostatný...ruku se snažil neustále vytrhnout, když to nešlo vložil do toho vzdor formou zavěšení se na ruku a tahání na druhou stranu, než jsem potřebovala jít já, do toho řval jak turek vod vokurek ~p~ ve snaze zklidnění jsem se snažila ho vzít na koně, skončilo to pár vyškubanýma vlasama, vytahanýma ušima a jeho korucením tak, že jsem to pak vzdala, aby mi ještě neupad na zem...v náručí jsem se taktéž nechytala, to kopal a mlátil s sebou jako šílenec a bála jsem se, že jeho ještě nenarozená sestřička bude na placičku dřív, než opustí bezpečí břicha ~f~. Znám tyhle jeho vztekací stavy-ovšem to co předváděl včera teda dostalo i mne, nezabíralo nic, konejšení, slibování, ani přísnost...Od tatíčka jsem si pouze vysloužila obvinění, že jsem na něj moc měkká, že jsem ho včas neplácala a teď už je na nějakou výchovu pozdě... Fakt jsem ho nakonec musela za děsnýho řevu odvlíknout do auta, aby se uklidnil. Pokus číslo dvě v druhém obchodu proběhl podobně, vzdali jsme to. Sedačku jsme nevybrali. Příště pojedeme s golfama a mlaďocha tam "přivážeme" a snad něco ve větším klidu vybereme..
Tak jsem vám nad tím doma uvažovala a pomalu se děsím jak zvládnu malého "likvidátora" po narození sestřičky, které nastane poměrně brzy a potřebovala bych slyšet pár hezkých slov, něco ve stylu: to je věkem, to určitě přejde ~6~, bude zase líp, máme to tak podobně...to člověku dodá vždy elánu do další akce...
tak prosím, vaše podobné zážitky?~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.