| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pavli,
to chce vážně odbornou konzultaci... Vím, my jsme do Krče k PhDr. Krejčířové taky čekali 5 měsíců (asi tak), ale doporučila mi ji naše známá (též PhDr.), že je u nás v republice na takové "případy" jedna z nějvětších praktiků. Pobyli jsme tam asi 2 hodinky. Nejdřív jsme si krátce povídali, pak si hrou Víťu testovala, pak zas povídali a konečnou zprávu nám poslala domů. Jen jsem ex-post zjistila, že jsem ji zapomněla říct (v rámci anamnézi), že má František také psychické potíže a před nějakou dobou několikaletou pravidelnou psychoterapii...
A jak už jsem Ti psala (anebo ne?), to je jako odborník právník anebo účetní... já také vím, jak si spočítat mzdu, ale pokud chci přesnou, jasnou odpověď, volám dlouholetou mzdovou účetní... když chci poradit nějakou drobnost v DPH např. do Německa nebo na Ukrajinu, volám daňového poradce, který se věnuje DPH ve vazbě na zahraničí... když mám zlomenou ruku, jdu na chirurgii... víš, co myslím? Tady v Olomouci jsme v PPP také byli, ale nemají tu tak široké zkušenosti...

A mmch, copak to pediatři měří za skóre po porodu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.