| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky vás zaujala ta reklama,která vyskakuje v rohu ? Helen Doron- odmalička ve výhodě ? Co myslíte, má z toho to miminko něco ? Já bych řekla, že miminko na obrázku je spokojený, že si h o někdo všímá, líbí se mu loutka žáby a je mu šumááč jakou řečí na něj ta paní mluví. A ta paní na obrázku je taky moc spokojená, protože se jí povedlo vytáhnout pár tisícovek snaživým rodičům z kapsy. Néé promiňte, třeba mě utlučete argumenty, ale celý mi to připadá srandovní. Jsem rozhodnutá začít své dítě učit cizím jazykům, až bude bezvadně ovládat ten svůj (což už skoro umí). Je bezvadný se miminkům věnovat, rozvíjet se, ráda věřím, že je to baví- ale bavila by je každá taková pěkná zelená loutka a nános Angličtiny to na nich řekla bych nenechá.

Takže se ptám, jaký je váš názor na takovéhle rané učení se cizím jazykům, má to podle vás smysl ? A odkdy budete chtít aby se vaše děti učili jazyk ? Má smysl učit děti od mimina, nebo je to jenom další aktivita na tahání peněz z rodičů ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.