| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, tak jsme dneska byly na té třetí dávce..a dobrý..dala jsem jí Nurofen jakmile začla pofňukávat a trošku jí vyskočila teplota, pak prospinkala většinu dne. Děsně se mi ulevilo..no uvidíme jak bude v noci.
S těma příkrmama..ptala jsem se doktorky co a jak..a podle ní mám stále jen kojit, i když mi příjde, že ta kvalitka mlíčka už je slabší. Malá už není takový jedlík jak bývala. Od minulé návštěvy malá nabrala jen 300g, ale prý je vše ok.~d~
A to spinkání, snažím se jí dávat pod overálek ještě bodíčko a teplý ponožečky, už sem uvažovala nad tím spacáčkem, ale asi až bude větší zima. Malá je divoch po postýlce dost cestuje, takže nějaká peřinka na přikrytí nehrozí. Jen co ji zakryju tak se do dvou minut odkope ~:-D Poslední dobou miluje spaní na boku,až jsem měla podezření že to od nás odkoukala ~t~
Jináč už jsme na 65cm a 7170g ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.