anni tak o úrovni angličtiny na školkách už mám svoji představu a neviděla jsem pouze jednu.. už jsem to tu jednou psala. v hodinách se víc mluví česky, jak anglicky (to už je první, co mi vadí), navíc polovina věty se řekne česky, polovina anglicky, slovíčka se překládají, výuka je bez ladu a skladu, nemá na sebe návaznost. naprosto normální je výuka stylem - tak děti tady je jako house, za ním je nějaká garden a tam rostou flowers a flowers voní že. tato výuka je podle mě úplně na nic a ještě za to mám platit? je pravda ale, že i helen doron má školkové programy a jsou teda podstatně levnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.