Tonda je pašák
.Sárinka zatím jen válí sudy.Jinak co se týče starání o děti,tak s přebalováním manžel problém nemá.Většinou když přijde z práce tak vezme Ondru(5 let)a jdou spolu něco dělat kolem domu-sekat trávu,natírat fasádu,okopávat-to se vždycky něco najde,nebo jezdí na kole atd..Co se stalo pravidlem,že manžel večer krmí malou-z flašky a já jdu klukovi číst pohádku,no a najdu malou jak spí tátovi v náručí a táta taky spí.Z+2 Tvoje starší holčička bude chodit k mamince do školky? Já už se bojím,jak zase bude Ondra marodit.Minulej rok byl vždycky tak týden ve školce,někdy vydržel i jen tři dny a pak tak tři týdny marod.Klasika-rýma,kašel,angína a píchání uší.Právě že jsme druhé dítě plánovali,až bude moct kluk chodit do školky-protože jsem věděla že zase budu muset ležet,no a nakonec byl doma víc jak ve školce.Ještě že mohla nastoupit babička a starat se o nás oba.Já vím,nemusela bych ho do školky dávat,ale kolem nemá k sobě děti a samotnýho ho nebaví si hrát,to se dopoledne jen točí kolem malé a odpoledne je s tátou.