Přidat odpověď
Holky mám problém. Kluci mi minulý týden snědli čokoládu - studentskou pečeť višňovou. Jsou v ní i ořechy a to je nejspíš problém. Než jsem jim v tom stihla zabránit strčili si co nejvíc do pusy a bylo to... Peťa byl v pohodě. On je takový kontejner na všechno, ale Fanda, bohužel nevíme jestli to bylo tím, měl 3 dny horečku 39, ale po panadolu nebo nurofenu okamžitě slezla. V pondělí s ním byl manžel u dr. ta řekla, že má zarudlé v krku a nejspíš nějaká virozka. Neměl rýmu, ani kašel, poslechově čistý, nic ho nebolelo. Po té návštěvě u dr. se osypal na zádeh potom na krku a trochu obličeji, jinak nikde nic neměl. Začal míň jíst a v podstatě jen jídla která jsou "dietní" - suchý zemák, rýže, rohlík. Jsem si říkala, že mu není dobře, dle těch horeček a osypání nejspíš šestá dětská, tak jsme k dr znovu nešli. V úterý začal ukazovat na žaludek. Oni jak nemluví tak je potíž se s nima nějak domluvit. Na prohmatání ho to nebolelo, nezvracel a nic, tak jsem říkala, že počkáme do dneška a když tak zítra zajdem k dr znovu. Včera to ukazoval taky, ale na pohmat ho to zase nijak nebolelo, dneska už to ukazoval jen dopoledne. Já jsem kluky nepřebalovala to dělal jen manžel tak mě ani nějak nenapadlo s eho zeptat jestli se vykadil. Až dneska když jsem přebalovala Petra sem si to nějak uvědomila tak jsem se ho ptala a říkal, že ne. Až dneska večer a to měl ve stolici nestrávené ořechy. Ale pojedl dneska asi nejvíc za poslední týden. Dokonce i večeřel banány. Tak jsme začli uvažovat kde vzal ořechy a jediné k čemu jsme došli, že to musí být z té čokolády co mi vzali.
Takže dotaz č.1. Máte někdo podobrnou zkušenost? Žě by dítě mělo takovou reakci?
a dotaz č. 2. Jde to zjistit na testech nějak? Protože já ořechy nesmím, vybírám je z toho, ale já oteču v obličejia špatně s emi dýchá, ale takový problém s osypáním nebo bolavým žaludkem neznám. Taky mívám zarudlý krk z alergie a pod.
Tak nějak nevim co si o tom myslet. Děkuju za názory.
Předchozí