OČR jsem neměla nikdy, vždycky jsme se doma nějak zvládli vystřídat, ale v době, kdy menší děti byly malý, měl MM takovou hodně zvláštní pracovní dobu. Můj šéf je navíc v tomhle dost vstřícnej (sám má tři děti), takže třeba jeden den bejt doma a pak práci dohnat není problém. A když už nebylo zbytí, brala jsem si dovolenou. Neschopenku jsem měla naposled snad před deseti lety, moc nemarodím, a v těch vzácnejch případech si taky radši píšu dovolenou, vyplatí se mi to víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.