Ale rozumím proč má zaměstnavatel větší zájem o místní - kvůli časové flexibilitě, protože spoje jezdí jen v určitou dobu a méně pak později večer. Tam kde jsem byla dříve, jsme dělali přesčasy pravidelně, nikdy nebylo jisté kdy se skončí, kdybych se měla vázat na dopravu jinou než autem, tak by to bylo blbé. Tak proto se asi ptají na to dojíždění. Končila jsem párkrát taky ve 22h a to jsem začínala v 8h.
Je to vůči hledajícím práci blbé to určitě. Je to vlastně podobný typ otázky jako jste časově flexibilní?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.