Přidat odpověď
No já hledám práci už dýl, než půl roku, vlastně téměř 2 roky, ale tam nějak to bylo ne systematicky. Měla jsem brigádu (i teď ji mám) a jednou za měsíc jsem koukla na jobs.cz a zareagovala na několik nabídek. Většinou to bylo tak, že na deset až patnáct odpovědí byla jedna pozvánka na pohovor nebo hromadný všeobecný vyřazovací test. Někdy od jara projíždím jobs, místní noviny i sekci KARIÉRA v různých firmách téměř denně, mám pocit, že můj životopis už mají snad ve všech firmách z blízkého i vzdáleného okolí a na bližší straně Prahy, a během celých prázdnin jsem byla na 2 (slovy DVOU pohovorech), z nichž jeden se velmi vydařil, už to vypadalo na spadnutí, ale nakonec byl vybrán jiný uchazeč - do druhého kola jsme postoupili 3, z nichž já jsem údajně nejlépe dopadla v testu z jazyka (uniká mi tedy, proč je pro požadovanou komunikativní angličtinu na telefonáty obchodního rázu nutná tak dobrá písemná znalost modálních sloves a present perfectu a podle toho se postupuje při vyřazování, nicméně mně to vlastně pomohlo) a byly tam i další sympatie ze strany asistentky ředitele, nicméně jsem neuspěla a podle dosavadního průměru půjdu na nejbližší pohovor zhruba za 2-3 týdny.
Ještě řeším, jestli není na závadu, že mám tu brigádu. Ale zase dlouhodbě nezaměstnaný je taky špatně, tak já nevím. :-(
Jenže já už tu práci opravdu NUTNĚ potřebuju!!!
Předchozí