Dobrý den!
Jde o to, že před asi 6 a půl lety jsem dělala přijímací zkoušky, na "malý gympl" a nebyla přijata. Vím, že je to možná jen subjektivní pocit, ale já na to celá léta myslím na to, že jsem testy napsala skutečně dobře a byla se sebou spokojená a vůbec nepočítala s tím, že bych mohla neuspět. Stalo se. Nebudu mít klid, dokud nebudu vědět, jestli mě skutečně nepřijali jen na základě výsledku testů, nebo bylo bráno v potaz i něco jiného.
Taky jsme nakonec dostali dotazník, do kterého jsme my, tehdy jedenáctileté děti musely vyplnit dosažené vzdělání rodičů. Je to normální? Museli jste Vy, nebo Vaše děti také uvádět vaše vzdělání?
Rozhodla jsem se, že napíšu dopis řediteli školy, ve kterém ho požádám o dodatečné osvětlení této záležitosti. Nicméně Vás, žádám o radu, kam se obrátit v případě, že nebudu spokojená s reakcí vedení? A jde to vůbec po takové době?
P.S.:Nedělám to jen z rozmaru, a že nemám nic lepšího na práci, jak si myslí celá moje rodina, velmi mě to mrzí,stále na to musím myslet a vím, že se mi velmi uleví, ať už zjistím, že škola jednala správně nebo špatně.
Děkuji všem, kdo to dočetli.