| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

napadá mě několik možných výsledků

a) nepodaří se zjistit nic
b) zjistíš, že jsi ve zkouškách udělala víc chyb, než si myslíš, případně že ostatní udělali chyb méně než Ty, a že jsi nebyla přijata čistě na základě výsledků zkoušek
c) zjistíš, že platí b), ale že se dalo ještě podat odvolání (přičemž nepůjde zjistit, zda by bylo úspěšné nebo ne)
d) zjistíš, že jsi zkoušky udělala skvěle a že Tě někdo s horšími výsledky "přeskočil"

Jiný výsledek mne nenapadá.

Je mi jasné, že to chceš udělat pro klid své duše, pokud máš pocit, že to k němu skutečně přispěje, udělej to. Osobně si ale myslím, že budeš muset vyvinout hodně energie pro získání informace, kterou stejně nebudeš moci nijak využít. Spíš bych se soustředila na to, jak změnit své myšlení, abys necítila takovou potřebu řešit minulost (se kterou stejně nic neuděláš), případně jak Ti kdo ublížil nebo by mohl ublížit, a zaměřila se spíš na budoucnost a věci, které se ještě změnit dají (a věř mi, že jich je hodně).

Hodně štěstí. ~;((~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.