| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak sice už sem někde psala, že se nebudu ospravedlňovat, ale ještě jeden příspěvek vložím.
Nevím, co by mi přineslo, kdybych na internetovém diskuzním fóru lhala - to za jedno.
Za druhé myslím, že všichni mají tendenci přehánět, já si prostě stojím za tím, že jsem uměla, věděla jak fungují SCIO testy a pamatovala si otázky - pochopitelně ne slovo od slova.
Ale abych to ještě okomentovala, většina lidí tady hned vyletěla, jak sem hloupá, že si můžu myslet, že by to mohlo být tak, jak píšu, ač neznají souvislosti a podle mě se nad tím vůbec nezamysleli.
Jak víme, v médiích probíhá co chvíli nějaká kauza, že někdo ovlivňoval to a to...někde se kupovaly tituly, někde maturitní vysvědčení... sice samozřejmě předpokládám, že tyto kauzy jsou přemrštěné, ale něco pravdy na nich asi bude, neboť zcela vycucané z prstu asi být nemohou...
Když se nad tímhle zamyslíte, stále ještě Vám to připadá tak nemožné?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.