| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já měla letos podobný případ....
Syn (18 let) má přítelkyni (19 let).
A hned tím dnem, co končila škola, slečna přijela k nám na návštěvu...
Syn mi řekl, že tady budou pár dní, nevědí, jak dlouho... pak že pojedou k nim...
Dopadlo to jak?
Slečna odjela teď 31.8.!

No jedli samosebou u nás, ale je fakt, že oba si našli brigádu a celý dva měsíce makali. Na jídlo jsem nic nechtěla, to mi nečiní potíže, jestli nakrmíme o dva krky víc. A na své potřeby si vydělali.

Ještě teda podotýkám, že oba studují, syn je ve druháku a ona ve třeťáku na střední škole...

Občas syn dostal nějaký to pade ode mě, ale protože tu denně uklízí, pomáhá hlídat prcka, venčí psy...

Co udivuje konkrétně mě, tak to je to, že se za ty dva měsíce ani jednou neozvala maminka slečny!!!
Teda s ní si volala, ale aby třeba zavolala mně, a zeptala se, jestli mi to nevadí, že tu její dcera je 2 měsíce!!!
A aby se nabídla, že by mi poslala nějaké peníze na stravu dcery...
(já bych nic nechtěla, ale že to vůbec neřešila, to nechápu!!)

Mně by to nedalo...kdyby můj syn jel na 2 měsíce tam, tak mamce slečny nakoupím aspoň bonbošku, kafe atd.. a zavolám jí a nabídnu nějaké dinance, případně tam pošlu syna na praseti, odstrkávajíce se husama, v hubě pytel brambor ! ~t~~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.