hlavní je,aby to paní uč. řekla rodičům a ty se také snažili to řešit a nemávli nad tím rukou..my toto měli ve školce celý minulý rok
parta tří kluků,v čele s hlavním agresorem mlátili děti. syn co týden modřiny nebo podlitiny. uč. jsme to říkali x-krát a nic se nezmněnilo
. rodiče o tom nevěděli-s jednou matkou si promluvil manžel a synáček hned zkrotl. ovšem ten jeden hlavní mlátil děti celý školní rok-dle mě protekční spratek-maminka se s paní uč. vždy vybavovala tak,že bylo jasné,že se znají. tento rok syn s tím klukem už ve třídě není a je šťastný!! a ne jen on,x maminek mi to říkalo,takže si ztěžovaly i ony a dost mě udivuje,že s tím nikdo nic neudělal v té školce..byla tam i jasná šikana,což uč. odmítaly,to ve školce prostě neexistuje. no děs běs!
já sama agresivní dítě nemám,ale když je třeba,brání se-ale to uč. hned otočily proti němu,že i on se pere-ale proč,to už neřešily. nebude z něj přeci otloukánek,ale tomu nevěřily,jak jinak.
dle mě se to musí řešit včas a ne čekat,až dítě z toho vyroste. to bychom se také dočkat nemuseli ničeho.ono mnohdy stačí už to,co děti sledují za pohádky,co nejsou vhodné pro jejich věk,kde je spousta násilí a pak si myslí,že je to asi normální a spoustu dalších věcí. a když tatínek ještě synka ve finále pochválí,že někomu něco udělal,tak proč by to nedělal že (také případ ze školky-hrůza!)