Holky potřebuji poradit, jsem 9týden těhotná po IVF a jelikož mám náročnou práci, při které bych o mimi mohla přijít tak mi doktor napsal neschopenku. Ještě nejsem na neschopence 14 dní a už mě uhání vedoucí a dnes dokonce volala i ředitelka, že to tak nejde, že je to na osobní pohovor a dohodu. Myslíte si, že mě můžou jen tak jednoduše vyhodit? Můžu se nějak bránit či jaká mám vůbec práva? Přeci nemůžu zůstat úplně bez financí? Ve společnosti pracuji od března a smlouvu mám za zástup za mateřskou dovolenou. Poradí mi někdo, jsem z toho dost nešťastná!Co by jste dělaly vy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.