| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vím, že těch školkových témat je tu polslední dobou hodně,ale nedá mi to. Manžel je v práci a nemám se komu vypovídat ~n~ Dcerka nastoupila do MŠ strašně nadšená, těšila se a první 3 dny byla naprosto v pohodě. Sotva jsem ji v šatně převlékla už si utíkala hrát. Ale tento týden je to každé ráno horší a horší. V pondělí jen říkala, že nechce do školky, včera už tekly slzy a dnes jsem musela utéct, pže plakala a já bych byla schopna ji odvést zpět domů. Hrozím se zítřka a dalších dnů. Vůbec nedokážu odhadnout zda se to zaseotočí nebo to bude i nadále horší a horší. Chodím do práce, takže do MŠ musí,ale stane se , že třeba 1-2 v týdnu má manžel nebo já volno. Nechali by jste si dítkov den volna doma nebo i tak jde do MŠ? Říkám si zda to pak nebude zkoušet pořád když ji jednou nechám doma, pak půjde zas do školky. Taky jsem přemýšlela zda jí alespoň ty dny kdy máme volno vyzvednout po obědě nebo také nechat spát. Chci aby školku prožila v klidu,ale nejsem vůbec schopna odhadnout zda pro ní z tohoto hlediska bude lépe být v MŠ pravidelně nebo jen v době kdy jsme s manželem v práci. Pokud se tu najde některá, která nebude ze školkového tématu ještě otráveá budu rádapokud napíše

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.