| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky maminky...Omlouvám se,že jsem sem dlouho nechodila...Dítko mi dávalo dosti zabrat..A hlavně většinu času jsme byli venku..A večer jsem byla ráda,že jsem padla do postele a spala..Ale koukám,že se to tu asi pěkně rozpadlo...Chybí mi vaše rady...~n~~n~Ted když jste se rozpadli tak nevím kam si budu chodit pro rady..Tak se mějte VY staré březnovky mi budete moc chybět....Vaše rady byli cenné a vážila jsem si jich..~x~~x~Nikdo nedokázal tak dobře poradit jako vy..A za to vám děkuji...

Tak vám už mohu jen popřát hodně štěstíčka a zdravíčka pro ty vaše krásné ratolesti...Mějte se krásně..Číslo na mě máte tak,když budete chtít tak se ozvěte..Třeba jak rostou vaši miláčci...Náš Deny roste krásně má už 7,5 kilo a 2 zoubky...Dokáže nám krásně vyprávět a řvát na nás...~t~~t~A ten jeho smích je kouzelnej...

Pak mám ještě jednu otázku od kolika se mohou dítka dávat do chodítka?Dnes jsem koupila jeden od Chikoo a je kouzelný mimi jsem do toho nachvíli dala sice nechodil,ale strašně se smál.. A hlavně že může mačkat knoflíky a že se z toho ozívají zvky..Už asi chápe´´Já to zmáčknu a něco se ozve´´Je to úžasné jak rostou a spějí..

Tak a už dost...Mějte se krásně a at vám nová diskuse jen prospívá..Posílám všem vašim dětičkám posílám srdeční pozdrav a mnoho úspěchů do života..

Vaše Lea a Denielek..~x~
~3~~3~~3~~3~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.