| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky . tedy tady toho je nakecáno.:-) Snad odpovím na všechno. Pokud ne připomenout,abych neměla resty….to by mě mrzelo.

NYko , NAty je super, že je tak samostatná.:-)Pokud je družinářka tak jak píšeš…tak se nedivím, že tam nechce být. To já bych tam taky nebyla……
A jak píšeš, Ráďa má Naty za velkou segru ke který vzhlíží a to je super, že se na sebe těší.:-)
Jo to, že si aspoň první den mohli sednout kde chtěli super. Danova Úpa opět neponechala nic náhodě a když jsem s ním šla do školy 1.9. ověšená já i on jak vánoční stromeček. Kapsářem s věcmi do družiny, tělocvikem ve vaku, sáčkem na lavici, pytlíkem s přezůvkami a kufříkem s výtvarnou a polštářkem…a říkám , když už to držím…vezmu to do třídy a zavážu kapsář a polštář kam je potřeba…….a tam na lavicích cedulky kde kdo sedí….nemůžu říct,že by mě to nepřekvapilo….:-D

Vítej v klubu matek taxikářek. Když se k tomu odvezení a přivezení občas přidal ještě manžel…tak to bylo vůbec:-D…..Si zvykneš a pojedeš na minuty…..ale nechá se to…až se to ustálí za 1-2měsíce…

Svačinky? Co jí tak dáváš?Třeba kluci si vyloženě říkají spíš o zeleninu a k tomu třeba krajíček chleba já nevím tu s vejcem tu s pom. Máslem…pomazánkou co zbude od večeře(už mi zbývá plánovaně) to zabere půl krabičky a pak jim do zbytku nacpu X druhů zeleniny…..a na vršek ještě dávám plátek salátu. Když tam je tolik zeleniny tak to sní.
Třeba vím, že Luk nesnáší rohlík se šunkou….,ale jen s chlebem…Dan nesnáší svačinu udělanou večer.
Často měnit druhy pití…..třeba si vařím i litr ovocného čaje večer a dávám jim ho chladit….a dělím jim ho k sváče…..do lahviček….
A loni jak byla ta hnusná zima jediná zelenina , která byla k jídlu byla paprika…a to mi svačiny kolikrát nedojedli jedí jen to co k čemu měli co zakousnout zeleninu….takže jsem pak hodě pekla a dala buchty(dneska má každý krabičku plnou buchet se švestkami a třeba jim i dala 3-4palačinky….
Nevím jestli Ti to pomůže,ale kluci mají všechnu zeleninu rádi…mrkev, okurky, rajčata, papriky, saláty….zelí….moc to neřeší….naštěstí jak jsem nedávno zjistila.

Kroužky mají kluci jasný: úterý trénink někde v lese…..odjezd v 15:30-návrat cca v 19:30a podobně….jako dva roky před tím….a ve čtvrtek jim les vyměnili za atletický stadion a pilujou s nějakým atletem techniku běhu….17-18h což si myslím, že není vůbec od věci.
A oni mívají soboty plný závodů. Říjen kompletně…vlastně začnou 25.9 a skončí 31.10.,ale strašně je to baví.Což jsem ráda.

Daník letos nechce nic….máme takový cvičení na DYS poruchu a ono ho to vyčerpává…a mě taky.
Luk má ještě v pondělí lidušku od 16-18:15h(asi budu taxikařit do května, když to vidím- potmě ho lítat po městě nenechám).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.