Přidat odpověď
mám doma taky jednu takovou a i přesto mám teď třetí.. :) a to sem si dycky dělala legraci, že kdyby dcerka byla první, tak už žádné nechci.
Brečela od mala celý den a celé noci, mizerně spala, budila se po hodině, otevřela oči s nima pusu a nezavřela do večera, ve 4,5měsících lezla a seděla v 5,5 se postavila a chodila kolem nábytku, ve 13 odmítala jezdit v kočáře.. atak dále a tak dále..
narozdíl od tebe jsem k ní měla ještě 4,5 letého chlapečka, sice moooc hodného, ale postarat se člověk taky musel.
no snad tě uklidní, že s každou dovedností se to u dcerky zlepšovala - dr mi říkala, že má prostě přebytečnou energii a potřebuje ji vybít a že je nespokojená, že nedokáže to a to sama.
dnes je jí 3 a 7 měsíců. Je stále temperamentnější než syn, to už asi je ale povahou, ale jinak je to už pohodářka (má sice ADHD), ale daří se nám to zvládat obstojně, takže i hysterické výlevy nejsou už na denní pořádku, ale hlučnější a velice aktivní je stále. Nicméně se dokáže už zabavit i sama.
Řekla bych, že největší zlom jsem pozorovala tak v 15.ti měsících, kdy se ode mně trochu oprostila.
Předchozí