Tak jsem se tím vším prokousala....a Luka jsem si taky nechala proklepnout. Vyšlo mi, že je sociálně nezralej(ale to jsou kluci všichni) a ta paní mi tvrdila, že nmu nebude dělat dobře dojíždění a stěhování se ze třídy do třídy, že to nezvládne....a včera mi moje drahé dítě zdělilo, že je pomalu jediný kdo si pamatuje čísla těch učeben a jstli jsou v levo nebo vpravo....(holt i PPP se utne)
Na gympl chtěl až od pololetí 5. třídy po dni otevřených dveří.....do tý doby chtěl na školu kde by mohl stavět lodě.....no a ta je tuším v Polsku....takže šprtá jazyky a strašně se chce učit rusky a je vytočenej, že si nemůže vybrat druhý jazyk dobrovolně...RJ a NJ a ruštinu jen jako nepovinný předmět na dva roky
pomůcky: v červnu na info schůzce jsem dostala A4 a tam jsem měla rozepsané jednotlivé předměty: kdo je učí, kde, kolik hodin týdně a seznam pomůcek...do posledního sešitu.
třeba pracovní sešity zajistí škola v září
na matiku jsem to tam měla vypsané do poslední tužky
takže jsme s Lukem udělali hromádky z těch sešitů 5.9. po návratu z adaptačního kurzu.....a napsal si na to co má na matiku, na děják a informatiku a podobně....všechny učebnice včetně atlasů a angličtiny dostal.
Pravidla čekýho pravopisu nevím, že by potřeboval....chodíme na NEt....
A máme tu vydání snad z ropku 1960
a to jsem ani nenašla.....po lehkém skouknutí....knihovny.