no nezávidím. Je fakt blbý, že jsi tam tak izolovaná. Já jsem pro vesnici. Nemyslím si, že je nutnost chodit na kroužky, jako dítě jsem milovala lítání venku s kamarády. Ale když ani ti tam pro vaše děti nejsou
No, na tvém místě bych byla taky nespokojená. Všude bude něco dobrého a něco horšího, to je jasný. My bydleli v obci za Prahou. Sousedka to tam nesnášela, že nemůže chodit běhat (jezdila autem do Prahy a tam běhala v parku), že musí dojíždět do Prahy, že v obci není žádné vyžití (základní vybavení ale bylo), tak se odstěhovali do Prahy.
Loni říkala, že i tak stráví ježděním do práce dost času, vlastně stejně, a že byt tam je malý. Teď si finančně polepšili a přece jen ta zahrádka.... no a tak staví, mnohem dál od Prahy než původně bydleli a v o dost větší prde.i, že to tak musím napsat.
Srovnej si pro a proti. Život je jen jeden a je krátkej. Teď jsi na MD, ta časem pomine, promysli, jak by to bylo pak - práce, dojíždění, škola, školka. Přeji vám, abyste s mužem došli k řešení přijatelném pro oba a byli spokojení