| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no nezávidím. Je fakt blbý, že jsi tam tak izolovaná. Já jsem pro vesnici. Nemyslím si, že je nutnost chodit na kroužky, jako dítě jsem milovala lítání venku s kamarády. Ale když ani ti tam pro vaše děti nejsou ~a~
No, na tvém místě bych byla taky nespokojená. Všude bude něco dobrého a něco horšího, to je jasný. My bydleli v obci za Prahou. Sousedka to tam nesnášela, že nemůže chodit běhat (jezdila autem do Prahy a tam běhala v parku), že musí dojíždět do Prahy, že v obci není žádné vyžití (základní vybavení ale bylo), tak se odstěhovali do Prahy.
Loni říkala, že i tak stráví ježděním do práce dost času, vlastně stejně, a že byt tam je malý. Teď si finančně polepšili a přece jen ta zahrádka.... no a tak staví, mnohem dál od Prahy než původně bydleli a v o dost větší prde.i, že to tak musím napsat.
Srovnej si pro a proti. Život je jen jeden a je krátkej. Teď jsi na MD, ta časem pomine, promysli, jak by to bylo pak - práce, dojíždění, škola, školka. Přeji vám, abyste s mužem došli k řešení přijatelném pro oba a byli spokojení

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.