| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aha, tak to jo.....škoda, že na Tebe tyto "chmury" nepřišly dřív, než teď, když už máte skoro hotovo, ale i tak mi to přijde moc "samota". Já i manžel jsme také prožili celý život v paneláku, teď bydlíme také 10.rok na vesnici, kde je cca 750 obyvatel, je tu školka škola do 4.třídy, cca 20km od Brna a do menšího města, kde je veškerá potřebná občanská vybavenost je to 7km. Jsme napojeni na integrovaný systém dopravy, ač na ni osobně nejsme závislí. Dům jsme komplet rekonstruovali, ještě pořád se něco dělá. Prvních 5let, kdy jsme tu bydleli a byli bezdětní, jsme neznali nikoho, nicméně jsme netrčeli, lidi nás brali, no s příchodem dětí a nástupem do mš jsme se zde úplně zabydleli, našli jsme tu nové známé, děti spoustu kamarádů, vrstevníků a je nám tu dobře. Já jsem zatím na RD, ale příští rok se chystám do práce, ač má naše mš jen do 16, není tu problém se domluvit na vyzvedávání dítěte, pokud bych dělala dýl....považuju to za štěstí, že se nám to takto povedlo....ale zároveň vím, že do menší vesnice s menší vybaveností bych už nešla, toto je maximum. Do Brna kousek, a když nechci, tak tam nemusím měsíc jet ~;) Být ve Vaší situaci tak, jak ji popisujete, chtěla bych taky pryč, ale chápu, že přesvědčit manžela bude asi těžké....on o tom nechce ani slyšet, nebo je přípustný řešením ?~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.