Holky asi jsem těhu je to neuvěřitelný ale je to nejspíš tak. Jenže s tím nastávají také drobné problémy. Chodím do práce na částečný úvazek, ale dělám hlavně noční a dost fyzicky náročnou práci Zrovna koncem tohoto a začátkem příštího týdne mám makat jak drak ale mám z toho docela strach už teď je mi dost blbě a to sedím doma na zadku. Na gyndu se budu objednávat asi zítra, ale pochybuju že mě vezmou hned zkraje příštího týdne mají dost plno. A tak teď přemýšlím co s tím, jestli se mám stavit za moji nadřízenou a naznačit co a jak s tím že budu možná za šaška protože v ruce mám jeden poch.aný papírek + pocit že vyvrhnu svoje veškeré vnitřnosti. Nebo čekat na lékařovu radu. Časem pokud těhu vydrží dám stejně asi výpověď protože makat v noci asi nebudu moct. Co myslíte mám jít za nadřízenou a seznámit ji s tím nebo čekat co bude, přeci jen jsem těhu jen pár dní ví o tom jenom já a manžel, ale na druhou stranu už jsem nevěřila že se nám dalšího potomka podaří splodit a tak chci minimalizovat veškerý rizika co jdou. Ach jo nevím co mám dělat je mi zle, jsem ze všeho vytočená, štěkavá...prosííím poraďte co mám dělat!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.