| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak fakt jedině v tom Albertu, tuším 2x jsem tam odpovídala. Poněvadž obvykle jdu na větší nákup tak mě 2 minutky nerozhodí, a druhak se mi zdá že s tou prodejnou opravdu něco dělají (jestli je to k prospěchu zákazníků samozřejmě nedokážu říct, spíš je jasné že z toho potřebují profitovat, každopádně mám dojem že jim to k něčemu je). co bych ti ale doporučila - pokud chceš "zdržovat" nakupující maminky s dětmi, zkus si pro děti připravit něco co jim za to dáš.... obrázek, samolepku, lipo (se souhlasem maminek) atd... prostě aby se dítko chvilku zabavilo než maminka odpoví na tvé dotazy. Taky nestůj úplně hned u vchodu do těch potravin, lidi jdou po akcích a pečivu, ty je "rozhodíš" svým povídáním, pak jsou rozčilení že nevědí co chtěli. No a taky se vyvaru "doodpovídání" ve smyslu když ti na jednu otázku odpoví nějak, tak u navazující řekneš "takže asi taky ..." ... to mě osobně dost štvalo, když ten dotazovatel zatrhával čtvereček ještě než jsem dopověděla... když je tak "chytrej" tak ať si to píše celý sám....
AŤ se daří

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.