Mě ji praskli u všech tří...byla to hodně bolestivá procedura pokaždé nešel jim chytit vak,v těch kontrakcích to bylo docela husté,že se ve mě tak dlouho hrabali...podle poznámek PA jsem měla pokaždé vak moc hrubý Nicméně mě napadá,že štěňata se taky rodí vesměs ve vaku Po shlédnutí videa bych si ho už asi protrhnout nenechala..myslím,že to je zase jen o tom,že si tím dr a PA ušetří práci
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.