| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, co si myslíte o vítání občánků? Byli jste se svými dětmi na vítání? Kdy si vás pozvali? Užili jste si to nebo to bylo jen "nudné představení"? Každé město či městská část si to dělá samo/sama, takže jsou v tom markantní rozdíly, ale to opravdu že jo...
Je fakt, že je od města hezké že nové občánky přivítá, to určitě jo, ale myslím, že když to dělají, tak by to mělo mít alespoň trochu úroveň, nebo ne?
Jak jste byli spokojené s tím vaším ~;) ?

My se všichni na to přivítání naší malé občanky moc těšili, ale pak jsem byla hoooodně zklamaná ~:( Ani fotografa tam neměli ~a~ a paní starostka to okomentovala tím, že nikdo z rodičů si o něj předem nepožádal a stejně by o to nebyl zájem protože je to drahé ~Rv No a CO, já se tak těšila, hodinu vybírala co malé obleču a fotka z vítání je památkou na celý život, tak že za ní dám nějakých 500Kč je snad nepodstatné nebo ne?
Když jsem pak od kamarádky slyšela co na vítání dostali a jak to probíhalo... a porovnala to s tím naším, tak mi bylo do ~n~ a na :-© a to bydlíme ani ne 5km od sebe, ale každá spadáme pod jinou městskou část ~d~
Dárky vem čert, ale mrzí mě, že nás takto odbyli a vlastně z toho udělali jen 15 minut trvající frašku (omlouvám se za možná trochu přehnaný výraz), kde přivítali něco přes 20 dětí... Ani jsme nestíhali dělat fotky, kde nám paní starostka gratuluje k narození miminka a předává kytičky ~x~ No ono se není co divit, když předání trvalo 5 vteřin a každý fotil svým vlastním foťákem (pokud ho měl) a tudíž se fotografové museli střídat, a na to tam fakt prostor nebyl ~a~
A já se tak těšila na fotečku v kolíbce kterou vlepím Kristýnce do památníčku a až bude velká tak jí řeknu "Podívej se jak krásně tě naše město přivítalo s otevřenou náručí ~:-D" ...
Snad to vaše proběhlo lépe nebo spíš bezvadně a užili jste si to jak vy, tak miminka a tatínkové, babičky, dědečkové a vůbec všichni přítomní ~:-D~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.