Asi budu za úchyla, ale chodím od základky na stejnou jídelnu, teda v době studia gymplu a vysoký jsem chodila jinam. V té jídelně na ZŠ, kam jsem se po studiích vrátila jako učitelka (pachatel se vrací na místo činu
) vaří dobře, vždyť tam vaří maminy a babičky dětí. Tak moc dobře ví co jim chutná, jen nesmí experimentovat, ale zase třeba za týdenní sadu jídel ala Itálie dostaly jako bonus slušivé oblečení, tak jsme byli týden na špagetách, nokách, salátech. Ale dalo se to. Na co nezapomenu, je sýr tofu v menze, nevím, jak to připravovali, ale chutnalo to hůř jak houba na tabuli, taková ta nedíratá, no fuj antihmota. Mlíková polívka už se nedělá, včera jsme měli květák i s tatarkou a brambory, dneska teda byla čočka s uzeným, zelňačka a fakt mňam. Za necelé 200 mám s obědy na měsíc vystaráno.