| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, jaké kdo máte zkušenosti s chozením dětí se školkou do solné jeskyně? Chodit či nechodit? Má to nějaký prokazatelně ozdravný vliv na děti nebo tam naopak ještě neco chytnou (je to uzavřený malý prostor a pokud tam půjdou i děti s nudlí a kašlem, tak se vzájemně nakazí víc než ve třídě ve školce). A jak je zajištěno, že tam třeba nezůstanou naprskané viry a bacily od předchozí várky návštěvníků, kteří tam byli těsně před školkou? Sice všude je zmiňováno, že tam mají chodit lidé zdraví nikoliv v akutní fázi nějaké infekce, ale je to opravdu dodržováno? Obávám se, že spousta lidí tam jde naopak ze zoufalství, když už jim nic jiného nepomáhá a delší čas se nemohou zbavit nějaké respirační choroby (dlouhotrvající kašel, rýma, chřipky dutiny atd...). Já sama jsem tam mikdy nebyla, ale když jsem se loni a předloni nemohla několik měsíců vyhrabat ze zánětu dutin a dlouhotrvajícího kašle, kdy ani antib nezabíraly, tak jsem taky v zoufalství o solné jeskyni uvažovala, ptala jsem se na to dětské dr. u které jsem v té době náhodně byla se synem a navíc ji považuji za opravdu vynikající doktorku a ona mi řekla, že sama by tam nikdy nešla, právě z důvodu,že tam spíš člověk ještě navíc něco chytne. Snad jen do opravdu přírodní solné jeskyně by šla(ty jsou snad v CR jen asi 2)nikoliv do těch uměle vytvořených, které teď rostou jako houby po dešti neb to je pro majitele dobrý byznys. Tak teď váhám, zda syna prihlásit na chození do solné jeskyně či ne. Nemocný nebývá, takže ze zdravotních důvodů (má-li to nějaký zdravotní efekt)to nepotřebuje, spíš jsem si myslela pro zpestření, že by se mu tam mohlo líbit, ale aby naopak si odtamtud vždycky nepřinel nějakou tu rýmu, kašel atd. víc než běžně ze školky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.