ehm, teda důstojně to na mě moc nepůsobí - křeček v noční košili (vím co říkám, manžel spí zásadně v nočních košilích).
Věcná - to je schválně že ten jeden camfourek ke kratší? Nebo je ten laškovný detail nezamýšlený?
Cenovku - ani se nepokouším uhodnout, jsem šťastná jak blecha že jsem včera ulovila kožené zimní botky pro sebe které nezruinovaly rodinný rozpočet, tudíž já už mám po nákupech....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.