Přidat odpověď
NO tak já mám zase jiný problém, co už podle mě taky hraničí s magií.
Přitahuju smůlu. Ale jako bez pardonu. Můj život probíhá asi tak, že se ztěžka někam vyškrábu, musím hodně udělat pro nějaký cíl...a pravidelně i když se jakoby výsledek dostaví, je v tom nějaký "háček", nebo přesně v okamžiku, kdy si řeknu- hurá,klaplo to, teď bych si mohla chvíli vydechnout, věci se pos... budto ta věc, nebo okamžitě něco jiného
Už z toho mám dojem,že trpím nějakým syndromem žít jako obeť, nebo je to tím, že si nepřeju v hloubi duše pro sebe dobro, nemam se moc rada, nebo mám nějaké karmické závazky z minulých životů...prostě za tím musí něco být, protože ty situace - v nejlepší víře dělám něco, jako sysifos tlačím ten šutr nahoru a ono se to pos...se stále opakují
Ale regrese podstupovat nechci, přestože jsem přesvědčená, po dlouhých letech, že i problematického manžela, totéž dost specifické dítě, jsem si k sobě nepřitáhla náhodou, spíš jako nějakou formu lekce, díky špatnému softwaru v hlavě z dětství, nebo kvůli těm minulým životům.
A vážně si nedělám srandu, jen už jsem z toho šíleně unavená a že tady v té diskusi pár jedinců mluví o magii, tak jsem se přidala
Předchozí