S partnerem jsme sedm let. Čeká nás svatba. Mám najednou pocit, jestli dělám dobře. Jestli s ním jsem /a budu šťastná. Jestli jsme dosáhli čeho jsme chtěli. Vybudovali jsme co jsme vybudovat chtěli. Čeká nás život v 3+1 v paneláku. Chtěla jsem vždy dům, velkou zahradu, krásnou velkou kuchyň a koupelnu. Nic z toho nemám. Nevím, jestli mít budu. Co když mě někde s někým čeká něco „lepšího“? Vám ostatním, stačí panelákové 3+1 ke štěstí? Nesníte o vysoce postaveném muži? O krásném nádobí a obrovském jídelním stolu v nově postaveném domě s bazénem? Mám nějaký splín.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.