| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ac me trochu zarazi tvoje pochybnosti ohledne svatby, mozna trosku rozumim. Jsem z dobre zajistene rodiny, rodice podnikatele, bydleli jsme v hezkem rodinnem dome, financne zabezpeceni a pak, kdyz me manzel pozadal o ruku, jsem se trochu zalekla, protoze jsem si uvedomila, ze zivot s nim nebude nejjednodussi, co se tyce nejakych financnich jistot(manzel je umelec na volne noze). Kdyz jsme se s manzelem vzali, bydleli jsme prvni tri roky v 17m2 garsonce. Ted jsme si trochu polepsili, mame 34m2:o) Nekdy jsme meli a mame financni tisen a taky jsem si nekdy posteskla, ze skoda, ze asi nikdy nebudeme mit aspon maly domecek, kterych bych si tak prala apod., na druhou stranu manzela miluju a proto jsem si ho brala a neresila, jestli je nebo neni vysoce postaveny, ale zajimalo me, jake hodnoty on vyznava a jestli mi bude v zivote spolehlivou oporou a jestli je mi s nim hezky a to je pro me mnohem dulezitejsi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.