no v podstatě máš pravdu...jednou už dal výpověď a chtěl jít dělat do Prahy, to ho v práci hodně podrazili a vytočili, ale pak z něj vylezlo, že si to představoval tak, že bude bydlet u mojí mamky a jezdit na víkendy...já mu tehdy řekla, že půjdeme všichni...a v práci mu pak hodně přidali, aby neodešel...tak stáhl výpoveď...ano, není to fér...jenže on to vidí jinak...já se ZMĚNILA a to není fér vůči jemu...v podstatě to, že chci do Prahy chápe jako zradu...i když ona se změnila spíš situace než já...už nejsem na mateřské, před mateřskou nebo mezi dvěma mateřskýma
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.