Přidat odpověď
Inspirovala jsem se tu tematem o vinach rodicu a mne by zajimalo, jak odpustit a osvobodit se z pout krivdy.
Muj otec zemrel, kdyz jsem byla jeste mala. Matka si nasla noveho partnera- alkoholika a nasilnika. Opakovane bil ji i me. Od mych 12- ti ler tvrdil, ze me miluje a s matkou zije jen kvuli me. Musela jsem s nim chodit na ulici za ruku, kamaradum me predstavoval jako svoji milenku. Chtel, abych s ni spavala v posteli. Nikdy nepracoval a ja jsem mu po navratu ze skoly musela slouzit- chystat jidlo, nosit veci, pripalovat cigarety atd. Matka se me nekdy zastala a nekdy ne. Vm, ze se ho chtela zbavit, bohuzel mel u ni trvale bydliste. Kdyz se o te dobe ted zpetne bavime, tak ona rika, ze si za to muzu sama, ze se me jednou ptala, zda se snim ma rozejit a ja rekla, ze ne (je to pravda- ja se tenkrat bala, ze by privedla nekoho jeste horsiho- vim, je to nelogicke, ale tenkrat jsem tak uvazovala). Ja nevim, jak se s tim mam vyrovnat. Mam psychicke problemy, neduveruji muzum a ani moc lidem obecne. Trpim nizkym sebehodnocenim apod. K tomu muzi citim stale nenavist- chci se osvobodit, ale nevim uz jak na to. Casto si opakuji- odpostim ti a propoustim te, ale me srdce je tim stale plne.
Mate nekdo zkusenost s odpustenim a osvobozenim sve mysli?
Dekuji vsem za jejich rady, zkusenosti a nazory.
Předchozí