Nemám zkušenosti a věřit radši nechci. Osobně ani nikoho neznám. Nicméně tím neříkám, že tento jev, fenomén neexistuje. Jen vlastně nevíme, o co jde. ALe přijde mi zvláštní, že věsměs všechna taková setkání provázejí pocity strachu. A to mi přijde dost divné. Že by se zjevovaly jen negativní duchové? Nicméně sledování filmů jako Šestý smysl nebo Ti druzí pro mě bývá vždy dost silným zážitkem a mám potřebu po té o těchto věcech víc přemýšlet. Nicméně cíleně tuto tématiku nevyhledávám, jen mě přitahuje. Vyvolávání duchů bych se ale dobrovolně neúčastnila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.