Jsem rak s ascendentem ve střelci. V čínském jsem had. Sedí na mě všechny, nejvíce rak. Teda vlastně jediná věc, co na mě úplně nesedí je popis postavy, ale jinak vše.
Manžel je Blíženec - sedí to jen částečně - je hodně společenský, ale nemám rád změny.
Starší syn Býk - sedí to - je tvrdohlavý a cílevědomý, miluje rodinu a dobré jídlo.
Mladší syn Lev - sedí to - je to sluníčko, co dokáže rozesmát i pozlobit, je společenský, bývá rád střed pozornosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.