Ahoj holky, jak tak koukám, tak máte všechny pěkně zdravě rostlá miminka
my se na 7 měsících (zítra) houpeme pořád někde kolem 6kg a to už měsíc dáváme příkrmy a Kiki baští pěkně
Dopo ovoce, k obědu zeleninku a večer kaši... no a to vše se musí samo ještě zapít MM, co kdyby už mamka nechtěla dát prso, že
Nějak se nechce vzdát těch 8 jídel za den
téda, já tohle sníst, tak už mám tak 3 metráky
Si to určitě schovává někde v záloze a pak během týdne nabere 2kg
však maminka to umí
tak se má od koho učit
K těm pribiňákům, malé bych to asi taky ještě nedala, ale byla jsem na ně totálně ujetá v těhu, musela sem mít každý den alespoň jeden, jinak jsem byla nešťastná
Holky, vy co pikrmujete už delší dobu, co je lepší zkusit jako první lepek nebo mléko? Malá zatím ještě neměla nic s bílkovinou kravského mléka
kaši dělám nemléčnou do MM. Synovec měl alergii na BKM, tak se mi do toho moc nechce a odkládám to co jen to jde... Ale když jím mléčné výrobky při kojení, tak jí to neva... Mám tu připravenou mléčnou rýžovou kaši a nemléčnou kaši s lepkem, no a pořád otálím s tím kterou otevřít jako první...
Jináč se stále neotáčíme ani neplazíme
chceme sedět, vydržíme už i pár vteřin bez opory. Co nám jde nejlíp je povídání a zpívání, hlas má pěknej a celé Praze se snaží ukázat že překřičí i metro
Jo a taky umí dost dobře házet hračkama a celkem i vtipně mířit
dudlík odhodí i na víc jak metr daleko a pěkně se strefí manželovi doprostřed čela