mě třeba vadí pravidlo že se nesmí zakládat: témata vyzývající k hlasování, k účasti v soutěžích nebo k jiné formě aktivity na jiných webových stránkách (netýká se oficiálních petic, charitativních projektů atp.) Ale to že nám v mejlu chodilo ať Rodinu nominujeme na Křišťálovou lupu nebo co to bylo..a ať pro ní teď hlasujeme ...to je evidentně v pořádku....to mi nějak hlava nebere... A nebo jak jsem se teď dočetla: * témata seznamovacího charakteru, tj. témata typu hledám maminku ke společným procházkám, hledám parťáka na vodu, hledám kamarádku na cvičení (k příspěvkům tohoto typu jsou určeny tematické diskuze v rubrice Seznámení Taky nechápu...proč by si to někdo nemohl založit jako téma? Co je špatnýho na tom že se někdo cítí třeba sám a chce se seznámit???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.