Přidat odpověď
Kudlo, až ted jsem si všimla tvého dlouhého komentáře...myslím, že jsi to pochopila špatně, i když je to spíše moje chyba, že jsem příliš zdůraznila jeho negativa na úkor pozitiv.
Kdyby byl tak špatný, jak to vyznívá pro tebe, tak je řešení jasné...jenže právě že on není...je výborný otec a dobře se stará o rodinu...pokud jde o jeho charakter, vždy jsem o něm měla opravdu vysoké mínění...odsuzoval nevěru u svých kamarádů, zdůrazňoval, že děti jsou na prvním místě atd. Skutečně mi v mnoha věcech pomáhá, jak se dá...myslím, že já jsem naopak velmi tolerantní, pokud jde o některé jeho zájmy...nedělám scény jako mnoho manželek jeho kamarádů...myslím, že si tolerujeme i určité poměrně velké odlišnosti...a skutečně nejsem rozhodnutá "od něj odejít" - o rozvodu vůbec neuvažuju...o odchodu za prací ale uvažuju velmi vážně, to ale není totéž...ano, jsem zklamaná jeho postojem a neochotou se o tom bavit...ani slovíčkem nezmínil, že by mu záleželo na tom, abych měla dobrou práci...mluví jen o sobě...ano, to mě hodně zklamalo...zatím jsem ho ještě sama pro sebe neoznačila za sobce, pořád si myslím, že to tak hrozné není...Jana zmínila rozvod, ale s tím já vůbec nepočítám...v žádném případě z mé iniciativy...naopak mám horzný starch, že v důsledku sporů o mojí práci k němu dojde, z jeho strany...to byl asi hlavní důvod, proč jsem psala sem do diskuze...posvěcovat nepotřebuju nic...rozhodnutá jsem, ano, ale ne ještě úplně ke stěhování, ale jsem 100% rozhodnutá nenechat se natlačit do žádného hnusného zaměstnání...
Předchozí