Tak moc děkuju...u některých příspěvků jsem se i zasmála..... Holt ještě se učím kdy brát a kdy nebrat řeči dětí vážně. Vždycky když ale u nás dojde k takový vyhrocený situaci tak se snažím jí říct že i přesto že mě hrozně naštvala že jí mám ráda. Dneska jsem jí už ale po asi třetí takové scéně řekla že mě hrozně zklamala. No má o víkendu zákaz....chtěli jsme do multikina a na loutkové divadlo....musí se jednou naučit že když bude ošklivá tak že jí ani my nebudeme vycházet ve všem vstříct.....půjde s tátou na zahradu a bude. Sice bude "potrestaná" ale aspoň bude na čerstvém vzduchu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.