Ano úrazy hlavy jsou asi hodně ošemetné :-( Měla jsem šéfa. Byl jednou milý a vzápětí nečekaně na někoho ječel nejsprostší a nejvulgárnější výrazy; nedal se předvídat v reakcích... Byla jsem z něj hotová... Potom jsem se dozvěděla, že dotyčný před lety prodělal ošklivou bouračku (rozflákal si hlavu) na sněžném skůtru a od tý doby je takový rapl :-( Soused mě za sebou bouračku na motorce a půl hlavy měl kovové a byl taky psycho - když jsme občas slyšeli jak na ni řvával a nadával jí... a z toho se k ní choval naprosto neuvěřitelně mile. Ona říkala, že po bouračce je prostě "svůj"... Nutno podotknou, že dlouho s ním nevydržela :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.