| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máco ahoj :-) ja som občas čosi prečítala ale zase výhovorka: nemala som nejako cas :-(. Zvieratká znejú idilicky? No áno, jak sme sa nasťahovali tak sme deťom pořídili kočičku, pejska a kralika kt. maly jedného malého králička. To bolo pred štyrmi mesiacmi...teraz máme už len pejska - keby pejska - černú obludu :-))). Ludia to sme si dali - kočku nám zajelo auto - z 50% si myslím že to bolo práve to moje :-(. Ale na 100% nepoviem - neviem... zajace nam zdochli zo dna na den - akurát keď sme riešili že im musíme zabezpečiť seno na zimu...vraj sme im nemali dávať čerstvú trávu - no jeli na nej 4 mesiace tak to vydržali vraj dlho...a to sme v ten deň mali ísť pre seno pre ne...a pes filipes je labrador krížený s retriverom - to som celkom nedomyslela lebo už šteňa bolo Lukáškovi po pás... a teraz po 3 mesiacoch keď na neho vyskočí tak ho prevrhne...~q~ v aute zabere polovičku priestoru a smrdí neskutočne - kúpila som jej najdrahší šampón z celej rodiny a aj tak sa škrabe - možno práve tým perfektným šampónom ~5~. Lukáško keď príde od kráv tak smrdí tak že ho vždy vystrčím na dvor aby "vypáchol" a keď viem že bol kŕmiť mašíka a ide so sušenkou v ruke tak už sa ani nevzrušujem...včera sme šli na prechádzku a prišiel za babičkou Čaníkovou kt. chodí o 2 holiach a že: "že pre mňa niečo máš, ja si pekne sadnem ako vždy, dobre?" no padla mi sánka...babička sa smiala a ja som myslela že sa prepadnem - to mu z kapsy ešte čúhal papier od Brumíka...no a potom sme šli pre Lenku k druhým susedom a Lukáš vošiel do brány a že: "já mám hlad" no zase trapas - podotýkam že cestou od jednej babičky k druhej zjedol celý rohlík...~s~

ale inak mi život na dedine prospieva - dnes som si zle pozrela autobusy tak som 3 km slapala do dediny pešo...som myslela že sa rozpadnem...mojich 87 kg zvyknutých na auto a rýchle presuny dostalo zabrať..našťastie mi asi 500m pred cieľom zastala suseda kt. šla zhodou okolností tiež na poštu tak som jej povedala že mi zachránila život lebo by som asi umrela...

Cestu zo školky som si chcela skrátiť tým že pojdeme s deťmi na kolách...no to som si dala...hodinu a štvrť...každý bager, kamienky do vody...ja som na kole nesedela asi rok...to mi deda pozical take prave dedinske...lukáš odmietol jazdiť po kameňoch že mu "trase prdel" a radšej pojde "běžky" ~s~ to som bola rada že ho nenapadlo že chce odniesť...

Som teraz bez auta aj bez Ota nakoĺko chodí montovať zakázku tak je to o hubu - ale aspoň chytím kondyčku - takto pred zimou sa to hodí :-D. Že?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.