Nemám právo hodnotit (jak tady někdo napsal)proč někdo odešel od rodiny-ani po jaké době.Nezlobte se na mě-je to pro mě vrchol tuposti bez jakýchkoli ohledů někoho odsuzovat. Chci jenom podotknout-že mám z prvního manželství dvě děti-zdravé-jejich otec na ně platí celkem 5000.-a věřte tomu,že je to tak akorát na pokrytí jejich potřeb(škola atd)A to nepotřebujeme žádné nákladně zdravotní pomůcky atd.Tak se potom ptám-je tak divné že maminka postiženého chlapečka se bije i za těch pár korun?Tak proč se tady řeší jestli někam šla a jak řešila své vztahy?Někdy je mi dost smutno co dokážou napsat ženy-které jsou určitě také matky:((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.