- podání injekcí a převazy (nikoli obvazování ran) jsem uvedl k ilustraci vztahu těch lidí
- jako medik jsem přes dva roky pracoval jako pom. věd. síla (říkali jsem tomu fiškusování) v porodnici. Vztah rodiček k nám byl napeoto stejný jak jsem ho popsal u těch jmenovaných výkonů, stejně tak žen s gynekologickými onemocněními včetně nádorových
- rodička v porodnici je vždy před neznámými lidmi, jeden dva medici či studenti ošetřovatelství to podstatně nezmění. Nikdo není povinen (a já jsem ani nepsal, že povinen je) se obnažovat
- se sobectvím má hodně společného vyjádření "ať se to naučí na někom jiném" , to jsem napsal a nijak to neznamená prognosu apokalypsy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.