Moc díky za rady. Ten dusík mám z knížek od Gregory. Z "něho" vyplývá, že v zelenině je dusík a čím víc ho tam je, tím víc dusičnanů se z něj pak vytvoří... A konkrétně varuje (on i Fořt) před mraženým špenátem, ale jak jsem od minule pokročila ve svém pátrání, problém fakt není v mražení, ale v znovuohřívání. Nově jsem taky objevila, že pomůže přistrouhat třeba syrový jablko, protože vitamín C PRÝ zpomaluje právě přeměnu dusíku v ty jedovatý potvory. Ale někdo zas tvrdí, že zeleninu a ovoce nekombinovat. Ah jó.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.